Nieuwbouw in Amby Maastricht

Een nieuw vrijstaand huis dichtbij het centrum van Maastricht en omgeven door veel groen, dat is nieuwbouwplan Ambyerveld. De wijk is ruim opgezet en heeft een luxe uitstraling. Je woont heerlijk in alle rust en de hectiek van de stad zoek je zelf op als je dat wilt.

Rijk verleden

In Amby vind je een flink aantal kasteeltjes en herenhoeven, waaronder het 17e eeuws Kasteel Geusselt en het statige Huis Severen. De kerk van Amby dateert uit 1866 en is gebouwd naar een ontwerp in neogotische stijl van Carl Weber. De nieuwe woningen met hun luxe uitstraling in Amby vormen een fraai contrast met de overblijfselen uit dit rijke verleden.

Maastricht

Maastricht is de grootste stad en de hoofdstad van Limburg. In het oude centrum is het fantastisch winkelen. Je kunt er heerlijk je hart ophalen in de verschillende boetiekjes en de oude winkelstraatjes. Een plek om heerlijk uit te eten of een biertje te drinken op een van de gezellige terrassen is niet moeilijk te vinden. Het niveau ervan is erg hoog met enkele Michelinsterren restaurants. Houd je van simpeler? Grand Cafés, pizzeria's en café's kom je overal tegen. Het barst er van de evenementen het hele jaar door.

Heb je een vraag? Veel gestelde vragen
Hoe wil je wonen? Woningaanbod Ambuyerveld