Bereikbaarheid Ambyerveld

Ambyerveld grenst in het oosten aan de Molenweg en in het zuiden aan de Hagenstraat in Amby. Het stadscentrum van Maastricht is vlakbij en makkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer én de fiets. 

Met het OV

De bushalte aan het Lindenplein is 10 minuten lopen. Van daaruit pak je de bus naar het centrum van Maastricht en als je daar vandaan verder moet naar school, vrienden of werk, dan neem je de trein op het centraal station.

image alt

Met de auto

Vanuit je nieuwe woning rijd je met de auto die naast je huis op de oprit staat in een kwartier naar de veelzijdige binnenstad van Maastricht. Ergens anders naar toe? De snelwegen A2 en de A79 zijn op korte afstand en ben je zo in andere steden zoals Heerlen, Valkenburg, Luik of Aken.

image alt

Op de fiets

Via de Molenweg en de Severenstraat ben je vanuit Amby in 20 minuten fietsen in het gezellige centrum van Maastricht voor een gezellig dagje of avondje uit. Even voor een paar dagelijkse boodschappen naar de groenteman, supermarkt of snackbar? Binnen 5 minuten fiets je naar het dorpscentrum van Amby.

Wat is er te doen? Voorzieningen
Wil je ook hier wonen? Bekijk het aanbod