Aangepaste tekeningen en prijsindicaties

4 december '20

De start verkoop van de 12 luxe villa’s in Ambyerveld in Maastricht komt steeds dichterbij. We leggen een laatste hand aan de indeling en zetten de puntjes op de ‘i’. Vandaag delen we de aanpassingen aan de indeling en daarbij ook nieuwe prijsindicaties.

image alt

Souterrain uitgebreid, extra kelderruimte en aanpassing carport

Een van de aanpassingen die is gedaan, is dat de inrit wordt voorzien van een sectionaal rolpoort voor de carport, waardoor deze volledig af te sluiten is. Naast de ondergrondse parkeerruimte, vind je twee kelders die jij naar eigen wens kunt indelen waarbij een ruimte geschikt is om bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor of fitnessruimte. De mogelijkheden hier zijn eindeloos. Daarnaast is er een extra kelderruimte toegevoegd, die te gebruiken is als opslagruimte. Het souterrain is uitgebreid en loopt nu onder de gehele woning door. Wil jij zien hoe de indeling van de woningen er precies uitziet en wat de oppervlaktes zijn? Bekijk de tekeningen bij de woningen en begin alvast met inrichten!

Bekijk tekeningen

Aangepaste prijzen

Naar aanleiding van de wijzigingen, hebben we de indicatieve prijzen per woningtype ook aangepast. Naar verwachting gaan we in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop met de villa’s. Binnenkort delen we meer informatie over de prijzen per bouwnummer, duurzaamheid van de woningen, de volledig uitgeruste keuken en aangepaste impressies. Wil je niets missen? Meld je dan alvast aan bij jouw favoriete bouwnummer en word automatisch op de hoogte gehouden.

Bekijk woningen
  Bekijk planning
  Bekijk woningen