3D configurator Ambyerveld: hoe werkt het?

16 februari '21

Het is zover. De 3D configurator van Ambyerveld is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het het hele plan of een individueel bouwnummer heen draaien. En met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar. Klik daarvoor op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

Bekijk de configurator

Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Als je op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele villa's selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen.

Met deze woningconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen droomwoning bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak eraf en kijk van bovenaf de woningen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen. Bekijk hieronder de instructievideo met een uitgebreide uitleg. 

3D rondleiding door de woning

Wil jij digitaal door de villa's in Ambyerveld lopen? We hebben een korte 3D rondleiding gemaakt door een ingerichte woning, zodat jij een goed beeld krijgt van de ruimte en de mogelijkheden van de verschillende kamers. Loop mee en laat je inspireren! 

  Naar de woningconfigurator
  Bekijk woningen