Wat is jouw favoriete bouwnummer?

8 juli '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 12 villa’s in Ambyerveld in Maastricht zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, zodat je per bouwnummer kunt zien wat voor specificaties de woning heeft. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk bouwnummers
image alt

Binnenkort meer informatie

Met de start van de zomer hebben we meteen de lentebeelden vervangen voor de zomer variant. Wat staan de villa’s er in de zomer straks ook mooi bij! Het perfecte seizoen om optimaal gebruik te maken van de ruime tuin rondom de villa. Op de kavelkaart zie je precies waar welke woning staat. Binnenkort maken we nog meer informatie bekend, zoals de prijzen per bouwnummer en de start verkoopdatum. Nog even geduld!

Bekijk woningen

Interesse? Schrijf je in!

Heb je interesse in één van de luxe villa’s in Ambyerveld? Laat je gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur door op de button 'Houd mij op de hoogte' of op het hartje bij de woning te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om de definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

Account aanmaken
  Vragen? Neem contact op!
  Bekijk woningen