Maak een overzicht van jouw favoriete bouwnummers

6 januari '21

Heb je interesse in zo'n prachtige villa in Ambyerveld? Maak dan een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers aan. Dan staat deze alvast klaar als straks de verkoop gaat starten en je jouw voorkeuren door gaat geven. We leggen je uit hoe dat werkt!

image alt

Jouw wensenlijst

Misschien heb je het al gezien, er is een handige functionaliteit op de website beschikbaar: de Wensenlijst. Het vervangt de favorieten zoals ze in jouw account altijd te vinden waren. De favorieten waren gebaseerd op een woningtype en nu kan je nu specifieke bouwnummers gaan bewaren in je eigen wensenlijst. Hoe handig is dat!

Naar de villa's
image alt

Wat kun je ermee?

Plaats je een woning op de wensenlijst, dan plaats je de woning ook echt alleen op een wensenlijst. Je zult je apart moeten aanmelden voor een project, mocht je daar belangstelling in hebben. Ofwel, je doet alleen de actie die je daadwerkelijk doet. Ter geruststelling: oude aanmeldingen voor een project via een favoriet, blijven bestaan.

Heb je bouwnummers op je wensenlijst geplaatst en aangemeld voor het project, dan ontvang je per email updates over het project die zijn aangepast op jouw wensenlijst. En als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers in je winkelmandje. Bekijk snel de bouwnummers en voeg ze toe aan jouw eigen wensenlijst. Nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dat dan snel.

Persoonlijk account
  Planning
  Bekijk de villa's