Heb jij al een financiële check gedaan?

29 januari '21

Als je een woning in Ambyerveld koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis in Maastricht. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check als de verkoop start. 

image alt

Vraag eenvoudig een financiële check aan

Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Tom Sanders, Financieel Adviseur van Rabobank Zuid-Limburg West, helpt je graag bij het aanvragen de financiële check. Heb je andere vragen of wil je een gratis oriëntatiegesprek? Neem dan contact op met Tom via 06-12 61 82 34 of stuur een e-mail naar [email protected]. De financiële check vraag je eenvoudig aan via onderstaande knop. 

Financiële check aanvragen
image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Damen Makelaardij

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe woning volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door en wacht op de uitslag van de toewijzing. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, start je zelf het aankoopproces. Binnen een paar dagen staan de overeenkomsten in jouw account van Mijn Eigen Huis voor je klaar en zet je tenslotte jouw handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben Damen Makelaardij voor je klaar staan om je door dit aankoopproces en het digitaal ondertekenen te leiden. 

Damen Makelaardij Maastricht
Ambyerstraat Noord 72
6225 EG Maastricht
043 - 347 9090

  Bekijk de woningen
  Online een woning kopen