Vogelvlucht

Iedere villa in Ambyerveld krijgt een unieke sierboom

3 februari '21

Droom jij van een uitzicht op uitgestrekte landerijen? Van het wonen in een gloednieuwe villawijk dicht bij het centrum van Maastricht? In Ambyerveld woon je straks in rust en met veel ruimte. Om de wijk nog extra te vergroenen, krijgt iedere villa een unieke boom in de tuin.

Kavelkaart

Welke boom staat op welke kavel?

De villa’s in Ambyerveld staan op ruime percelen, waardoor jij veel ruimte rondom je woning hebt. Zo kun jij de tuin precies indelen naar jouw eigen wensen. Daarnaast zit er bij iedere kavel een prachtige sierboom bij de koopsom inbegrepen. Op bovenstaande kaart en op de vogelvlucht afbeelding kun je precies zien welke boom op welke kavel geplaatst wordt. Het betreft ‘volwassen’ bomen met een stamdiameter van 20 à 25 cm, waardoor jouw tuin direct veel kleur en leven heeft. Niet alleen zorgt het voor vergroening in de wijk, het maak jouw villa nog unieker!

image alt

Drie verschillende gevelkleuren

De 12 villa’s in Ambyerveld worden straks uitgevoerd in drie verschillende kleuren metselwerk. Afhankelijk van welke bouwnummer je koopt, is dat als volgt: kavel 1, 9 en 11 krijgen een grijze gevelkleur, kavels 3 tot en met 8 een beige steen en kavels 2, 10 en 12 krijgen een roodbruine gevel.

Bekijk woningen

Meld je aan

Ben jij er al over uit welk bouwnummer het beste bij jouw wensen aansluit? Vergeet je dan niet bij dat bouwnummer aan te melden voor dit project. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Naar verwachting gaan we binnen enkele weken in verkoop met de 12 villa’s in Ambyerveld in Maastricht.

Aanmelden
  Online koopproces
  Bekijk woningen