In Ambyerveld groeit iets moois

2 december '19

In Ambyerveld wordt er druk gewerkt aan 12 luxe villa’s op de kop van het plangebied. De ligging van deze nieuwe villa’s is net als heel Ambyerveld uitstekend. Je wandelt hier zo de natuur in en als je op de fiets springt ben je  in 20 minuten in het levendige centrum van Maastricht. Ook het centrum van Amby met al haar voorzieningen ligt ook om de hoek net als de uitvalswegen A2 en A79. Zo dicht bij de stad en toch echt in de natuur, dat is heel uitzonderlijk.

Luxe vrijstaande villa's

Bij het woningaanbod staan nieuwe luxe vrijstaande villa's met een fantastisch uitzicht over de uitgestrekte groene vlaktes van Amby. Kijk snel of deze moderne nieuwbouwwoningen in Ambyerveld vlakbij Maastricht jouw woonwensen vervullen en meld je gelijk aan.

Meld je aan en blijf op de hoogte

Tijdens de voorbereidingsfase worden het aantal belangstellenden geregistreerd. Het aantal geregistreerde belangstellenden voor deze woningtypes zijn belangrijk voor de haalbaarheid van het plan. Hoe meer belangstellenden zich aanmelden, hoe groter de slagingskansen zijn op het vervullen van een belangrijke opschortende voorwaarde (ná start verkoop), namelijk dat 70% van de woningen is verkocht.

Meld je aan

Twee vergelijkbare woningtypes van topkwaliteit

In de nieuwe fase met 12 vrijstaande villa's komen woningtype A en B. Het grootste verschil tussen deze woningtypes zie je terug in de ligging van de woningen. Type A ligt aan de rand van het gebied met een prachtig weids uitzicht over de landerijen en type B ligt in het binnengebied. Daarnaast verschilt de entreehal bij de twee types. Verder zijn de woningen grotendeels vergelijkbaar.

image alt

Vrijstaande villa type A

De percelen van type A lopen uiteen van circa 900 m2 tot maar liefst 1.600 m2. De voordeur van woningtype A is gesitueerd 'achter' het huis. Vanuit de oprijbaan loop je richting het looppad achter de woning waar je vervolgens de woning binnenkomt. Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met het prachtige uitzicht op omliggende weilanden, hierdoor lijkt het uitzicht wel een schilderij! 

image alt

Vrijstaande villa type B

De vijf percelen van type B lopen uiteen van circa 1.125 m2 tot 1250 m2. De voordeur van woningtype B is gesitueerd aan de 'open' zijde van het perceel. Hier loop je vanuit de oprijbaan richting de voordeur rechts of links van de aanbouw in het midden van het huis.

Bekijk meer bij het woningaanbod

Bij het woningaanbod worden meer kenmerken en beelden getoond van de woningtypes. Bijvoorbeeld de plattegronden van de kelder, begane grond en de eerste verdieping. Laat je inspireren en begin alvast met inrichten! 

  Bekijk de planning
  Meld je aan