17 februari 2021

Online start verkoop woningen

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 17 februari start om 15:00 uur de online verkoop van de 12 villa's in Ambyerveld in Maastricht. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

10 februari '21

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op woensdag 17 februari een nieuwsbrief met link naar het woningaanbod om je voorkeuren door te geven. Vanuit die pagina ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 17 februari de nieuwsbrief.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 17 februari de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot woensdag 24 februari 15:00 uur. Op vrijdag 26 februari is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure
  Mijn eigen huis
  Woningen