Stijlvolle keuken met luxe apparatuur en wijnklimaatkast

11 december '20

In een vrijstaande villa in Ambyerveld in Maastricht woon je in ongekende luxe: ruim, stijlvol, uitgesproken modern én energiezuinig. Dat geldt uiteraard óók voor de keuken. De nieuwbouwvilla’s worden uitgerust met een ruime en zeer complete woonkeuken met kookeiland, voorzien van luxe Miele inbouwapparatuur en een geïntegreerde wijnklimaatkast. Hier beleef je straks vele heerlijke momenten en uitgebreide diners met familie en vrienden!

Greeploos design

Nu de start verkoop van de 12 super de luxe villa’s in Ambyerveld dichterbij komt, kunnen we steeds meer details over de woningen met je delen. Zo informeren we je met plezier over de woonkeuken in de villa. Die wordt namelijk prách-tig! De villa’s worden namelijk uitgerust met een keuken van SieMatic, voorzien van exclusieve materialen en apparatuur. SieMatic staat internationaal bekend om het strakke, karakteristieke design zonder grepen en knoppen. De geïntegreerde grepen zorgen voor een moderne, luxe uitstraling.

Luxe Miele apparatuur

De ruime woonkeukens worden voorzien van alle gemakken, van bovendien prominente merken. De inductiekookplaat is uitgerust met 5 pitten en heeft een ingebouwde afzuiging. Verder vind je in de keuken luxe Miele inbouwapparatuur, zoals de koelkast met perfectfresh-zone en superkoelen-functie, een VitroLine oven van 43 liter met magnetronfunctie, een XXL-vaatwasser voor 14 couverts en tot slot een wijnklimaatkast voor 34 wijnflessen, die dankzij de Push2open-functie perfect past in de greeploze keuken.

Wanneer start de verkoop? Bekijk planning
Een woning met zo'n luxe keuken iets voor jou? Bekijk de villa's