Tot in de puntjes doordachte, luxe villa’s

12 februari '21

Projectmatig worden er 12 villa’s in een glooiend landschap gebouwd door Bas Bouw uit Maastricht. Het bedrijf is gespecialiseerd in duurzame villabouw. Directeur Maurice Schijns geeft enthousiast zijn visie op deze hoogwaardige ontwikkeling in Ambyerveld.

image alt

“De architect heeft een schitterend ontwerp gemaakt, dat we met plezier vorm gaan geven”, geeft Maurice aan. “Wij weten uit ervaring dat deze bouwstijl en luxe aansluit bij wat mensen in dit prijssegment zoeken. Prachtig die gevelbekleding van glas, overstekende dakrand en verdiepingsvloer, natuurlijke materialen, strakke belijning en grote ramen. Ook de afwerking binnen is bijzonder hoogwaardig. Dat zie je terug in de stijlvolle entree met mooie trap, maar ook de gladgestucte plafonds en wanden zijn een mooi voorbeeld van hoe we als team alles uit de kast hebben getrokken om de koper kwaliteit te bieden.”

Goed doordacht

“Het ontwerp van de villa’s is dusdanig dat uitbouwen niet mogelijk is. Maar naar mijn idee is dat ook niet nodig. De villa’s bieden met ruim 250 m2 woonoppervlakte volop ruimte. Daarbij zit de plattegrond zo goed in elkaar dat de bewoners volop genieten van mooi lichtinval, uitzicht, gemak en luxe.” Kunnen kopers dan helemaal niets meer aanpassen om dit huis ‘eigen’ te maken? Maurice: “Zeker wel. Maar daar kan Rachel Duyckers, onze kopersbegeleider, alles over vertellen.”

image alt

Welke aanpassingen zijn er mogelijk?

Rachel: “De villa’s worden projectmatig gebouwd. Dat is natuurlijk iets anders dan een kavel kopen en daar zelf een woning op bouwen. Aanpassingen aan bijvoorbeeld de buitenkant zijn niet mogelijk. De 12 villa’s zijn in samenhang ontworpen. Binnen is er natuurlijk wel van alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een kantoor of gastenverblijf in het souterrain maken, van 4 slaapkamers 3 grotere slaapkamers maken en de villa levensloopbestendig laten indelen met een bad- en slaapkamer op de begane grond.

Een keuken en badkamer waar je van droomt

“Ook de badkamer, keuken en het toilet kunnen nog volledig afgestemd worden op eigen wensen. Hiervoor worden de kopers uitgenodigd in de showroom”, legt Rachel uit. “Heeft een koper andere wensen, bijvoorbeeld over de indeling dan bespreken ze die met mij en kijken we samen wat er wel en niet kan bij deze projectmatig gebouwde woningen. Een beetje afhankelijk van corona doen we dat hier op kantoor of via Teams. Ik kijk ernaar uit om de kopers te ontmoeten en met ze door het huis te ‘lopen’ en alle wensen te bespreken, zodat dit huis hun droomhuis wordt. Ambyerveld wordt echt heel mooi!”

  Uitleg online woning kopen
  Bekijk villa's