Definitieve verkoopprijzen villa's

20 januari '21

De prijzen van de luxueuze villa's in Ambyerveld zijn bekend. Per woning weet je nu of het binnen jouw budget past. De villa's in Ambyerveld zijn ruim van opzet en volledig onderkelderd, de auto zet je veilig weg onder de woning en het uitzicht is adembenemend. Daarnaast wordt dit plan uitgewerkt in BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw), met als uitgangspunt BENG2-20%. Een villa die aansluit op de eisen voor energiezuinigheid en daarmee helemaal klaar is voor de toekomst! Welke woningen in Ambyerveld plaats jij op je wensenlijstje?

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voor de verkoop start is een financiële check bij de bank opvragen. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren en het vergroot jouw kans op een woning. Wat het precies inhoudt lees je op de pagina financiële check. Heb jij je wensenlijst al gemaakt?

Bekijk prijzen
image alt

Download jouw persoonlijke brochure

Hoe handig is het om je familie of vrienden vol trots een brochure te laten zien welke villa jij op het oog hebt in Ambyerveld! Na het invullen van jouw gegevens bij "brochure aanvragen" ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten. Je kunt dit zo vaak herhalen als je zelf wilt! 

Woningen

Binnenkort start de verkoop

Binnenkort start de verkoop van de villa's in Ambyerveld. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil jij goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een persoonlijk account aan en voeg favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst. 

Mijn Eigen Huis account aanmaken
  Verkoopprocedure
  Bekijk villa's