Bekijk nu de voorlopige plattegronden

28 februari '20

Hoe ziet de indeling van de woning er precies uit? Welke kamer kun je als kantoor inrichten en wat wordt de master bedroom? De voorlopige plattegronden van de verschillende woningtypes in Ambyerveld in Maastricht staan online. Hoe ga jij het indelen?

image alt

Concept plattegronden

Nu we richting de start verkoop gaan van luxe vrijstaande villa’s in Ambyerveld in Maastricht, vinden we het belangrijk om je zoveel mogelijk informatie te geven bij je oriëntatie op een nieuwe woning. Daarom hebben wij alvast concept plattegronden bij het aanbod geplaatst, zodat je een betere indruk krijgt van de indeling van de villa’s. Het zijn nog concept versies wat betekent dat er eventueel nog wijzigingen kunnen voorkomen. Begin alvast met fantaseren over de inrichting van je woning.

Binnenkort komen ook de verschillende bouwnummers op de website. Dan plaatsen we per bouwnummer een specifieke plattegrond erbij. Ben jij geïnteresseerd in een van de woningtypes? Vergeet je dan niet aan te melden zodat je automatisch op de hoogte blijft.

Bekijk plattegronden
  Meer nieuws
  Bekijk woningen