Zo ziet jouw villa in Amby eruit in het najaar

18 december '19

Om jou een goed beeld te geven van hoe jouw woning er straks het hele jaar door bij staat, hebben we gave impressies laten maken per seizoen. De herfst is hét seizoen dat het knusse en de gezelligheid weer van start gaat. Stel je eens voor hoe dat is vanuit jouw nieuwe woning in Amby in Maastricht.

Gezelligheid in én om het huis

Ah! Na een lange dag kom je éindelijk thuis. De auto staat geparkeerd op de oprit, schoenen zijn uit en eindelijk plof je neer op de bank. Gezellig de kaarsjes aan en vanuit de woning uitkijken op de mooie omgeving. Wat zorgt de zonsondergang toch voor een prachtige, roze lichtinval in je moderne villa. Het lijkt net alsof je leeft in een schilderij. Op mooie, droge avonden, nog even bij het vuur zitten in de tuin. Onder een plaid en met lekkere hapjes erbij is het genieten van de ruimte achter het huis. Moet je je voorstellen als het straks weer lente is!

Benieuwd naar de binnenkant?

Bij het woningaanbod staan een aantal interieur impressies om je een idee te geven van de woonruimtes en hoe je deze kan inrichten. Ook vind je plattegronden bij de verschillende woningtypes zodat je kunt zien waar welke ruimte zich bevindt in de woning. Begin alvast met dromen!

Bekijk woningen
  Planning
  Woningaanbod