Bekijk de villa's in Ambyerveld van dichtbij

Met de woningconfigurator kan je zelf online jouw favoriete villa in Ambyerveld nog beter bekijken. Haal bijvoorbeeld een hele woonlaag of het dak eraf en bekijk per verdieping de woning van dichtbij. Je kunt dit per bouwnummer doen, waardoor je precies jouw favoriet van alle kanten kunt bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om alle opties die mogelijk zijn te bekijken. Stel je unieke droomvilla samen met de woningconfigurator.

Ga naar de woningconfigurator

De woningconfigurator - jouw unieke huis

In Ambyerveld kun je jouw woning op maat maken met verschillende uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Wij leggen je graag uit hoe je straks een woning samenstelt. De woningconfigurator werkt eenvoudig. Je bekijkt het kaveloverzicht met de daarop beschikbare woningen. Is er een voor jou interessante woning bij dan selecteer je deze en kun je de woning samen gaan stellen. Bekijk hieronder de instructievideo. 

3D rondleiding door de woning

Wil jij digitaal door de villa's in Ambyerveld lopen? We hebben een korte 3D rondleiding gemaakt door een ingerichte woning, zodat jij een goed beeld krijgt van de ruimte en de mogelijkheden van de verschillende kamers. Loop mee en laat je inspireren! 

Aan de configurator kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkooptekeningen en technische omschrijving.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
  Bekijk alle woningen