Type B #012

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Wonen in ongekende luxe. In het groen, maar tegelijkertijd dichtbij het historische centrum van Maastricht. Ruim, stijlvol, uitgesproken modern, energiezuinig én met uitzicht op het Zuid-Limburgse Heuvelland. In deze super de luxe nieuwbouwvilla begin je de dag dus altijd goed. Maar dat is nog niet alles. Een combinatie van zonnepanelen, een warmtepomp en goede isolatie zorgt ervoor dat de villa ook nog eens bijzonder energiezuinig is. En dat is uitgesproken duurzaam!

In aanbouw / bewoond

Type B #012

ca. 254 m2
7 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
Tuin
groen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De villa’s zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Ruime kelder

Parkeren kan eenvoudig onder je woning. De villa’s beschikken namelijk over carport die wordt voorzien van een sectionaal rolpoort. Daarnaast kun je natuurlijk ook op je eigen oprit parkeren. In de kelder vind je ook nog eens twee ruimtes die je naar eigen wens kunt invullen. Wat dacht je van een hobby- of werkkamer?